Sidan innehåller annonslänkar

Airam Flen LED IP44 aluminium

Beställ Airam Flen LED IP44 aluminium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Flen LED IP44 aluminium inom kategorin Fasadbelysning.

Produktinformation

Vä;dertå;lig vä;gglampa med effektfullt ljus I Flen-serien frå;n Airamfinns moderna och tydligt inramade armaturer som passar fö;r belysning av tomt, fasad och uteplats.Den UV-skyddade polykarbonat-kupan och pulverlackerade aluminiumstommen tå;l bå;de solljus och marina klimat utan att blekas. Vä;gglampan ger ett indirekt och effektfullt ljus med fin ljusfigur som lyser å;t fyra olika hå;ll. .

Fasadbelysning från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Vägglykta Modena Duo

Fasadbelysning från Konstsmide

Här har vi samlat Fasadbelysning från Konstsmide.
Elvita E118423

Fasadbelysning från Elvita

Utforska allt inom Fasadbelysning från Elvita.
Belid Mira grafit D240

Fasadbelysning från Belid

Visa produkter inom Fasadbelysning från Belid.
Nordlux Cuba Energy Vit

Fasadbelysning från Nordlux

Utforska allt inom Fasadbelysning från Nordlux.
Airam Sund 4118740 IP44 vit

Fasadbelysning från Airam

Utforska allt inom Fasadbelysning från Airam.

Se gärna också

Belid Mira sv.str D240

<h2>V&auml;gglampa Mira Svart D240 Belid</h2> <p></p> <p>Mira Svart D240 fr&aring;n Belid &auml;r en vacker fasadbelysning som kombinerar modern design med ett v&auml;lbalanserat ljusfl&ouml;de f&ouml;r att ge en inbjudande och trygg st&auml;mning vid din entr&eacute;.</p> <p><strong>Stilfullt och tidl&ouml;st designad</strong><br /> Mira fasadlampa utstr&aring;lar stil och elegans. Den tillverkas i Varberg med noggrant utvalda material av h&ouml;g kvalitet. Den svarta metallen skapar en harmonisk kontrast mot det klara glaset i kupan.</p> <p><strong>Optimal ljusspridning</strong><br />Tack vare det klara glaset i kupan sprids ljuset j&auml;mnt och v&auml;l, vilket ger en tydlig och v&auml;lupplyst omgivning. Mira riktar ljuset ned&aring;t och skapar ett mjukt ljusfl&ouml;de som inte bara &auml;r fint utan ocks&aring; praktiskt f&ouml;r att lysa upp entr&eacute;er, trappor eller g&aring;ngv&auml;gar.</p> <p><strong>Kvalitet och h&aring;llbarhet</strong><br />Belid &auml;r k&auml;nt f&ouml;r att leverera belysningsprodukter av h&ouml;g kvalitet och Mira &auml;r inget undantag. Med noggrann tillverkning och anv&auml;ndning av robusta material &auml;r denna fasadlampa utformad f&ouml;r att vara h&aring;llbar och motst&aring; v&auml;der och vind under l&aring;ng tid.&nbsp;</p> <p><strong>Perfekt dimensionerad</strong><br />Mira har en h&ouml;jd p&aring; 21,4 cm och en bredd p&aring; 24 cm, vilket g&ouml;r den till en perfekt storlek f&ouml;r att passa de flesta fasader. Dess proportioner &auml;r balanserade och skapar en harmonisk visuell effekt.&nbsp;</p> <p><strong>Flexibilitet med ljusk&auml;llor</strong><br /> Mira beh&ouml;ver en ljusk&auml;lla med E27-sockel och max 100 W. Detta ger dig m&ouml;jligheten att v&auml;lja den ljusk&auml;lla som passar dina behov och preferenser b&auml;st.&nbsp;</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023