Sidan innehåller annonslänkar

Airam Flen LED IP44 aluminium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fasadbelysning Flen LED IP44 aluminium Airam Fasadbelysning Flen LED IP44 frå;n Airamä;r en modern och funktionell armatur designad fö;r utomhusbruk. Dess robusta konstruktion i aluminium med en antracitfä;rgad finish och UV-skyddad polykarbonatkupa gö;r den idealisk fö;r att stå; emot tuffa vä;derfö;rhå;llanden, inklusive starkt solljus och marina miljö;er.

Denna lampa ä;r sä;rskilt framtagen fö;r att ge en dekorativ och indirekt belysning med ett effektfullt ljus som sprider sig å;t fyra olika hå;ll, och ger en fin ljusbild på; den monterade ytan. Effektiv och hå;llbarFlen-serien erbjuder armaturer som ä;r lä;mpliga fö;r att lysa upp tomter, fasader och uteplatser, vilket bidrar till bå;de sä;kerhet och design fö;r utomhusmiljö;n.

Denna fasadbelysning ä;r utrustad med en energieffektiv integrerad LED-ljuskä;lla på; 13 W som levererar 1100 lumen med en varm fä;rgtemperatur på; 3000 K. Med en lå;ng livslä;ngd uppskattad till 30 000 timmar, vid en omgivningstemperatur på; 25 °C, ä;r denna lampa bå;de energisnå;l och hå;llbar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024