Produktinformation

La Pavonis espressomaskin Premium Botticelli för dig till Italien utan att behöva ta flyget. Med en kapacitet på 2,9 liter, ett pumptryck på 15 bar och en mängd andra funktionaliteter får du ett kafferesultat i absolut toppklass.

Denna semi-professionella kaffemaskin är utrustad med värmeväxlare för snabbare uppvärmning och centrifugalpump. Den har också en ångfunktion för att skumma mjölk samt en lampa som visar att rätt temperatur är nådd.Se ytterligare funktioner, alla förutsättningar uppfyllda för den perfekta koppen.- Antivakuum-ventil- Automatisk elektronisk vattennivå- Typ av kokare Enkel kokare m.

värmeväxlare - Kokarens material Koppar och mässing- Värmeelementets kapacitet 1,8 l- Typ av pump Vibration- Pumptryck 15 bar- Manometer till bryggenhet och kokare- Vattenbehållarens kapacitet 3 l - Avtagbar vattenbehållare- Ljusindikator för temperatur- Koppvärmare Passivo- Ångrör- VarmvattenrörSladdlängd 1,8 mSpänning (V) 220-240 VFrekvens (Hz) 50 HzLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024