Produktinformation

Med Nuovo Kube Mill Cromo kaffekvarnen från La Pavoni får du inte bara en vanlig kaffekvarn - du får en mästare av precision och kvalitet. Varje kvarn är tillverkad med en passion för att frambringa den bästa smaken ur varje kaffeböna.

Genom att använda avancerad teknologi och noggrannhet i tillverkningen ger våra kvarnar dig möjligheten att justera malningsgraden för att passa dina unika preferenser. Upplev skillnaden och njut av kaffet till fullo med La Pavoni.PROGRAM/FUNKTIONERReglerbar malningsgrad JaSteglös mikrometrisk justering JaManuell funktion JaTEKNISK SPECIFIKATIONKaffebönsbehållarens kapacitet 300 gTyp av kvarn PlanaELEKTRISK ANSLUTNINGTyp av kontakt EurokontaktSpänning (V) 220-240 VFrekvens Hz 50/60 HzEffekt 310 WElkabelns längd 140 cmLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024