Produktinformation

Möt kaffemaskinernas kaffemaskin - Botticelli Specialty Guru från La Pavoni. Detta är espressokaffemaskinen för entusiasterna och hemmabaristorna som bara nöjer sig med det allra bästa.Maskinen är utrustad med dubbla PID-kontrollerade värmepannor vilka styr kaffets och ångans temperatur.

Den har också ett BPPC-system (Brewing Pressure Profiling Control), med hjälp av detta kan vattentrycket styras under kaffebryggningen. Detta ger det allra bästa resultatet i koppen med alla typer av kaffebönor.Kaffemaskinen har en kapacitet på 2,9 liter samt en ångfunktion för att skumma mjölk.

- Antivakuum-ventil- Automatisk elektronisk vattennivå- Typ av kokare Dubbla värmeelement- Material i kokaren Koppar och mässing- Material i koppvärmare Koppar och mässing- Koppvärmarens kapacitet 1,8 l- Kokarens kapacitet 0,6 l- Typ av pump Roterande- Manometer till bryggenhet, pump och kokare- Vattenbehållarens kapacitet 3 l- Avtagbar vattenbehållare- Anslutning till vattenledningsnätet- PID för kaffetemperatur- PID för ångtemperatur- Ljusindikator för temperatur- Koppvärmare Passivo- Ångrör- VarmvattenrörSpänning (V) 220-240 VFrekvens (Hz) 50 HzSladdlängd 1,8 mLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024