Produktinformation

Smeg espressomaskin BCC01 är inte bara en pålitlig automatisk espressomaskin utan även ett elegant tillbehör som passar alla kök. Tack vare ett 19 bars tryckmunstycke, en integrerad kaffekvarn i rostfritt stål och en löstagbar vattentank blir din morgonespresso fräsch, god och får tjock äkta crema.

Flexibel upplevelse Välj allt från malningsstorlek till espressons längd för den perfekta kaffedrycken. 19 bars tryckmunstycke Maskinen ger dig ett kraftfullts 19 bar tryck, så att bönorna kan dras ut på rätt sätt med tjocka och läcker crema.

Integrerad kvarn Den integrerade kaffekvarnen i rostfritt stål ger dig en smidig böna-till-kopp-upplevelse, samtidigt som bönorna hålls fräscha. Enkel att underhålla Rengör espressomaskinen enkelt via det speciella rengöringsprogrammet genom att ta bort bryggenheten eller vattenbehållaren - enheten kommer alltid påminna dig om att detta den tack vare rengöringsindikatorn. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024