Sidan innehåller annonslänkar
Norr

12-pack Norr 05 Rabarber

79 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Funktionsdryck från NORR med smaken Rhubarb nr 5. En dryck som är perfekt att erbjuda till träningspasset, en varm sommardag eller bara som en god törstsläckare. Norrs drycker är berikade med rätt mängd mineraler och salter för att kroppen illa kvickt ska kunna återställa sin vätskebalans, de ultimata dryckerna för återhämtning helt enkelt! Ett stort plus är att för varje såld dryck donerar NORR en enhet vätskeersättning till behövande genom Unicef och Colalife - Det tycker vi är GRYMT! Den friska smaken av rabarber (från endbart naturliga aromer) får oss att längta efter svensk sommar året runt.


Beställ 12-pack Norr 05 Rabarber på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 12-pack Norr 05 Rabarber inom kategorin Energi sportdryck.

Kategori: Energi sportdryck
Artikelnummer: MS201548
Visa fler

Från kunskapsbanken

Norr

Norr och nord är ett väderstreck som anger riktningen mot den geografiska nordpolen.Norr är den viktigaste av kompassens kardinalriktningar utifrån vilken de andra tre (söder, väster och öster) brukar definieras (direkt eller indirekt). En magnetisk kompass visar istället mot den magnetiska nordpolen eller – mer precist – i en riktning parallell med jordens magnetfält (som inte är regelbundet). Vid användning av en magnetisk kompass i farkoster monteras den alltid för visning av 0° vid rakt nordlig kurs. Den kompenseras regelbundet för deviationen (järnkulor vid kompassen uppväger effekten av t.ex. ett järnskrov eller järnlast). Återstående deviation och missvisningen, som beror på skillnad mellan magnetisk och geografisk nord, måste beaktas vid varje avläsning. Gyrokompasser och kompasser som bygger på skillnaden i position mellan två GPS-mottagare måste också monteras rätt enligt långskeppslinjen, men missvisning och deviation behöver inte beaktas. Om kompassriktningen visas enligt skillnaden mellan tidigare positioner, vilket är vanligt med enklare GPS-apparater, är monteringen i förhållande till långskeppslinjen oväsentlig, men då visas endast tidigare förverkligad kurs, inte den kurs man styr.