Sidan innehåller annonslänkar

Airam Rio LED plafond Ø400mm

Beställ Airam Rio LED plafond Ø400mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Rio LED plafond Ø400mm inom kategorin Plafonder.

Produktinformation

Plafond Rio LED plafond Ø400mm Airam Enkel installationLed-plafond fö;r allmä;nbelysning i hemmiljö;, utmä;rkt fö;r t.ex. badrum, tvä;ttstuga, garage och carport.

Enkel att installera direkt i eldosa. Fö;r torra och vå;ta utrymmenIP44 fö;r så;vä;l torra som vå;ta utrymmen och testad fö;r temp.intervall -30 °C till +45 °C.

Andra varianterFinns i två; storlekar och effekter. Serien omfattar ä;ven en modell med radarbaserad rö;relsedetektor (mikrovå;gsradar) med instä;llbart detektionsområ;de, brinntid och skymningsrelä; (lux-brytare).

Plafonder från andra varumärken

Plafond Bullo

Plafonder från Belid

Visa produkter inom Plafonder från Belid.
Aneta NICOSIA 16019-20 krom/opal

Plafonder från Aneta

Se vad Aneta har inom Plafonder.
Plafond Ø 42 cm

Plafonder från PR Home

Här har vi samlat Plafonder från PR Home.
Globen Lighting Ray Svart

Plafonder från Globen Lighting

Här har vi samlat Plafonder från Globen Lighting.
Airam Rio LED plafond Ø305mm

Plafonder från Airam

Utforska allt inom Plafonder från Airam.
Scan Lamps Molekyl 66910-15 svart/rökgrå

Plafonder från Scan Lamps

Se vad Scan Lamps har inom Plafonder.

Se gärna också

PR Home Amy Svart 130cm

<h2>Golvlampfot Amy Svart 130cm PR Home</h2> <p></p> <p>Skapa en unik och stilfull belysning med golvlampfoten Amy fr&aring;n PR Home. Med en flexibel design och en h&ouml;jd p&aring; 130 cm f&aring;r du friheten att anpassa belysningen efter dina &ouml;nskem&aring;l.</p> <p><strong>M&aring;ngsidig design</strong><br />Golvlampfoten Amy ing&aring;r i en serie lampor fr&aring;n PR Home och erbjuder en m&aring;ngsidig design. Oavsett om du f&ouml;redrar en modern, industriell eller klassisk stil finns det en l&auml;mplig sk&auml;rm att kombinera med Amy. V&auml;lj en sk&auml;rm med E27-f&auml;ste och en diameter mellan 35 och 50 cm.</p> <p><strong>St&auml;mningsfull belysning</strong><br />Med golvlampfoten Amy kan du skapa en mysig st&auml;mning hemma. Den &auml;r tillverkad av metall och den svarta ytan ger ett elegant och modernt utseende som passar perfekt i olika inredningsstilar.&nbsp;St&auml;ll den bredvid soffan, i l&auml;sh&ouml;rnan eller bredvid s&auml;ngen f&ouml;r att f&aring; en behaglig och inbjudande belysning.</p> <p><strong>Bekv&auml;m anv&auml;ndning<br /></strong>Med str&ouml;mbrytaren placerad p&aring; &ouml;vre delen av lampfoten f&aring;r du enkel &aring;tkomst och kontroll &ouml;ver belysningen. Den 190 cm l&aring;nga sladden ger dig flexibilitet att placera Amy p&aring; &ouml;nskad plats i rummet.</p> <p><strong>Komplettera med en ljusk&auml;lla</strong><br />Till Amy beh&ouml;ver du en E27-ljusk&auml;lla som k&ouml;ps separat. V&auml;lj en ljusk&auml;lla med &ouml;nskad styrka och f&auml;rgtemperatur f&ouml;r att skapa den perfekta belysningen f&ouml;r ditt hem.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023