Steba

Steba - Steakgrill XL Devil's Heaven Stor Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Med denna Steakgrill från Steba kan du grilla allt på ett sätt som aldrig förr, men även på en tid som aldrig förr! Steakgrillen är kompakt men grillen erbjuder mycket inre plats. Det unika med grillen är att den uppnår väldigt höga temperaturer på mycket kort tid. Den startar på 400 grader och når upp till 850 grader. Du kan ha färdiggrillad mat på bara några få minuter med Stebas Devil´s Heaven Power Steakgrill. Grillen är utrustad med cool-touch material utanpå. Två grillplåtar medföljer; en fettplåt, en plåt för efterkylning samt ett handtag för att ta ut plåtarna ur grillen - allt i rostfritt stål.


Jämför produkt Steba - Steakgrill XL Devil's Heaven Stor Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Steba - Steakgrill XL Devil's Heaven Stor Svart i kategorin Elgrillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Elgrillar
Artikelnummer: 128087
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser funktion

Vaser funktion från Sagaform

Se alla produkter
Kök  Hem

Kök Hem från Severin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.