Sidan innehåller annonslänkar

Eva Solo - FireSpot Grill

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Upplev den imponerande FireSpot-grillen från Eva Solo, tillverkad i vackert cortenstål. Dess skulpturala design och integrerade vindskydd gör den till ett praktiskt och stiligt tillskott till din terrass.

Med möjligheten att använda den antingen som grill med den medföljande grillgallret eller som en utomhus eldstad, kommer FireSpot snabbt att bli familjens favoritplats för trevliga sammankomster. Grillgallret i rostfritt stål är utrustat med praktiska handtag, och höjden kan justeras efter behov.Låt väder och vind ge grillen en unik patina över tid.

Med rostfri grillgaller och bottenrist är FireSpot-grillen både hållbar och enkel att rengöra. FireSpot-grillen klarar av att stå ute året runt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024