Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Sil BIO 29,5 cm

Beställ GastroMax - Sil BIO 29,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Sil BIO 29,5 cm inom kategorin Durkslag och silar.

Produktinformation

GastroMax Sil BIO. Sil med diameter på 14,1 cm.

Smakfull design där rostfritt stål möter träfibrer från nordisk gran. Köksserien BIO har välförtjänt tilldelats German Design Award 2020.Handtaget är tillverkat av biobaserad plast av sockerrör och träfibrer.

Se gärna också

Oxo - Fettavskiljare 500 ml -25%

Med denna fettavskiljare från Oxo gör du egna skysåser och fonder enkelt. Silen på toppen ser till att filtrera bort grönsaks- och köttbitar du inte vill ha och behållaren fylls med len sky. Låt såsen stå en stund för att fettet ska separeras från skyn, därefter placeras proppen i hålet vid silen och ser till att fettet stannar kvar i behållaren när du häller över skyn i kastrullen eller pannan – enkelt, gott och praktiskt!

Behållaren är värmetålig och försedd med måttmarkeringar för enkel mätning. Fettavskiljaren rymmer 500 ml och är bekväm att använda tack vare det mjuka handtaget i gummi. Rengörs enkelt i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Pimpernel

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Aida

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Pallares

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från PotteryJo

Se alla produkter