Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Eco Thinstripe Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Färgglad duk i tunn fin bomullskvalitet från Afroart i storlek 140x260 cm. Mönstret är tryckt med handsnidade träblock, s k blocktryck eller block print.

Produktionen är baserad i Bangladesh, småskalig och helt hantverksbaserad. Blir en härlig färgklick i ditt hem som lyser upp med sina fina färger och mönster.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

BY MORGENSEN - Duk 140x140 cm Kaki -25%

Den charmiga duken från By Mogensen är tillverkad av ett hållbart material av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Duken är vävd i nordiska, harmoniserande grå och bruna nyanser som passar perfekt in i många olika inredningsstilar. Dess elegans ger bordet en känsla av tyngd och skönhet. Materialet ger duken ett rustikt och exklusivt utseende samtidigt som det skapar en tidlös, lugn och hemtrevlig atmosfär i rummet. Duken har en klassisk, fyrkantig form och mäter 140x140 cm.

Med denna duk från By Mogensen kan du enkelt skapa ett personligt uttryck med traditionella material med inbjudande, unik design och färg. Kollektionen hämtar inspiration från Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen, båda designers med en stor kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens anses vara en av vår tids främsta möbeldesigners, och Emilie Mogensen har framgångsrikt återtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024