Produkter från Dryck Övrigt

19 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Dryck Övrigt? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Dryck Övrigt. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Dryck Övrigt så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Dryck Övrigt

Hitta produkter inom kategorin Dryck Övrigt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dryck Övrigt.

Dryck är en vätska som är avsedd att drickas. Drycker kan vara mer eller mindre törstsläckande. Den viktigaste drycken är vatten, som är livsnödvändig för alla levande organismer. En stor del av människans kropp består av vatten som är ett lösningsmedel för många ämnen i kroppen. En vuxen människa behöver omkring två liter vatten dagligen. Så gott som alla andra drycker, såsom saft, läsk, mejeridrycker och alkoholdrycker, innehåller vatten. Alkoholdrycker är drycker som innehåller etanol. I stora mängder orsakar de berusning, ett fysiologiskt tillstånd som påverkar psyket och beteendet. Det är vanligt att försäljning av alkoholdrycker, speciellt till unga människor, begränsas av lagar. Konsumtion av alkoholdrycker är dock inom många kulturer speciellt viktig vid många social evenemang. Människor som inte är laktosintoleranta, kan konsumera mjölk även efter barndomens slut. Denna laktostolerans är särskilt vanlig i västvärlden och unik i naturen. Mjölken kommer främst från kor och bidrar med ett tillskott av näring och ämnen som kalcium.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Whittard - Christmas Chocolate 2021 140 g