Sidan innehåller annonslänkar

Modern House - America Ginglas 74,5 cl 4-pack Klar

Beställ Modern House - America Ginglas 74,5 cl 4-pack Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Modern House - America Ginglas 74,5 cl 4-pack Klar inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Ginglas 74,5 cl - från Modern House - för den ultimata serveringen av Gin & Tonic eller andra härliga drinkar. Detta ginglas kommer från serien America vilken kännetecknas av en elegant och originell vintagestil.

Dess vackra facetter ger fantastiska ljuseffekter och lyfter vilken cocktail eller gindryck som helst. Glaset för tankarna tillbaka till 1920-talet och de trendiga jazzbarerna på den tiden, fyllda av glitter och glamour.

Glasen är tillverkade av Bormioli Rocco, en ledande italiensk glastillverkare som grundades 1825. Företaget är en av världens ledande leverantörer av porslin och glas.Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan.

Se gärna också

Holmegaard - Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack -23%

Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack från Holmegaard. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras.

Cabernet Lines Cocktailglas är ett elegant cockailglas för att matcha vinglaset, champagneglaset och vattenglaset i samma serie. Tack vare gravyrens svepande linjer som kompletterar den klassiska coupeformen hos glaset blir serveringen av cocktailen extra festlig och elegant. Cocktailglaset har en fin balans och är trevligt att dricka ur – och det ser fantastiskt ut i hemmabaren när det inte används.

Cabernet Lines är designad av Peter Svarrer och kännetecknas av sin eleganta, feminina och sofistikerade formgivning. Med de graverade linjerna som rör sig uppåt och runt glaset läggs en ny elegant och lekfull dimension till i Cabernet-designen. Cocktailglaset tål maskindisk upp till 55 grader och rymmer 29 cl.

Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Professional Secrets

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Thomas

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Smeg

Se alla produkter