Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit

Beställ Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

4-pack djupa tallrikar från Aidas serie Relief, perfekt till frukostflingorna eller soppa. Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten.

Kommer i en presentförpackning. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. .

Djupa tallrikar från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm River

Djupa tallrikar från PotteryJo

Här har vi samlat Djupa tallrikar från PotteryJo.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Table Top Stories.
Upp till 50% rabatt
Kockums - Tallrik djup 22 cm Grå

Djupa tallrikar från Kockums

Se vad Kockums har inom Djupa tallrikar.
Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Tallrik djup Slice of Life

Djupa tallrikar från Carolina Gynning

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Carolina Gynning.
Upp till 50% rabatt
Thomas - Clay Sky Djup Tallrik 28 cm

Djupa tallrikar från Thomas

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Thomas.
Upp till 30% rabatt
Serax - FCK Tallrik djup 21 cm Vit

Djupa tallrikar från Serax

Utforska allt inom Djupa tallrikar från Serax.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm River -53%

Är detta den ultimata soppskålen? Kanske! Denna djupa tallrik med en diameter på 26 cm från Pottery Jo är ett måste för dig som vill servera soppa, risotto och grytor, utan risk för ett misslyckande. På denna tallrik blir det mesta vackert. Med sin dekorativa kant får du garanterat en elegant dukning. Komplettera med tallrikar i samma färg, eller mixa med andra färger!

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023