Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Svart

Jämför produkt Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Svart i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Produktinformation

Djup tallrik för soppa eller till frukostflingorna.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning.

Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen. .

Djupa tallrikar från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm River

Djupa tallrikar från PotteryJo

Här har vi samlat Djupa tallrikar från PotteryJo.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Table Top Stories.
Upp till 50% rabatt
Kockums - Tallrik djup 22 cm Grå

Djupa tallrikar från Kockums

Se vad Kockums har inom Djupa tallrikar.
Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Tallrik djup Slice of Life

Djupa tallrikar från Carolina Gynning

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Carolina Gynning.
Upp till 50% rabatt
Thomas - Clay Sky Djup Tallrik 28 cm

Djupa tallrikar från Thomas

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Thomas.
Upp till 30% rabatt
Serax - FCK Tallrik djup 21 cm Vit

Djupa tallrikar från Serax

Utforska allt inom Djupa tallrikar från Serax.

Se gärna också

Carolina Gynning - DECO Black Djup tallrik 24 cm

En elegant djup tallrik från Carolina Gynnings DECO kollektion.

Carolina Gynning har formgivit denna porslinstallrik som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet.

Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning!

Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO skål.

Porslintallriken är 24 cm i diameter och är härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i Deco-servisen.

Hela DECO kollektionen, som även innehåller vanliga tallrikar i olika storlekar och skålar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-tallrikar är kommer du vilja duka med denna djupa tallrik när det serveras gryta eller pasta såväl till vardag som till fest!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023