Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Grå

Beställ Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Grå inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Djup tallrik för soppa eller till frukostflingorna.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning.

Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen. .

Djupa tallrikar från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm River

Djupa tallrikar från PotteryJo

Här har vi samlat Djupa tallrikar från PotteryJo.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Missa inga bra priser på Djupa tallrikar från Table Top Stories.
Upp till 50% rabatt
Kockums - Tallrik djup 22 cm Grå

Djupa tallrikar från Kockums

Se vad Kockums har inom Djupa tallrikar.
Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Tallrik djup Slice of Life

Djupa tallrikar från Carolina Gynning

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Carolina Gynning.
Upp till 50% rabatt
Thomas - Clay Sky Djup Tallrik 28 cm

Djupa tallrikar från Thomas

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Thomas.
Upp till 30% rabatt
Serax - FCK Tallrik djup 21 cm Vit

Djupa tallrikar från Serax

Utforska allt inom Djupa tallrikar från Serax.

Se gärna också

Kockums - Djup tallrik 22 cm 4-pack Grå -30%

Djup tallrik i praktiskt 4-pack från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll. - Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023