Sidan innehåller annonslänkar

Bosch SMU46KW10S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Diskmaskin SMU46KW10S Bosch Bosch Series 4 SMU46KW10S ä;r en vit diskmaskin med torkning samt flexibla korgar och en sä;rskild besticklå;da fö;r att underlä;tta disken. Den ä;r speciellt bra fö;r glas och andra kä;nsliga fö;remå;l som behö;ver behandlas varsamt.

Maskinen har ä;ven en tydlig display som gö;r det enkelt att vä;lja ö;nskade instä;llningar och en extra funktion fö;r att skydda mot ö;versvä;mning. Anpassad och effektiv diskningSMU46KW10S har sex olika program att vä;lja mellan Intensiv, Auto, Eco, Glas, 1h program och Fö;rskö;ljning.

Dessutom har den tre specialfunktioner som heter VarioSpeed Plus, HygienePlus och ExtraDry. Dessa ger dig mö;jlighet att anpassa diskningen efter dina behov och ö;nskemå;l.

Den ä;r också; utrustad med ett specialprogram som heter Machine Care, som avlä;gsnar fett och kalkavlagringar frå;n maskinen och hå;ller den ren och frä;sch. 7-SegmentDisplayDiskmaskinen ä;r utrustad med en 7-SegmentDisplay som visar standardinformation om diskprogrammet, så;som vilket program som ä;r valt och om nå;gon specialfunktion ä;r aktiverad.

Dessutom visar den också; å;terstå;ende tid fö;r det valda diskprogrammet, så; att du kan ha koll på; hur lå;ng tid det å;terstå;r innan diskningen ä;r klar. Smart DoseringsAssistent och Auto All-in-1 funktionBosch SMU46KW10S har en DoseringsAssistent och funktionen Auto All-in-1 som automatiskt anpassar diskprogrammet efter typen av diskmedel som anvä;nds.

Detta garanterar bä;sta mö;jliga rengö;ringseffekt och energieffektivitet. Flexibla korgar och justerbar hö;jd med VarioFlexVarioFlex korgsystem ä;r en funktion på; diskmaskinen som gö;r det mö;jligt att justera korgarna fö;r att rymma olika typer av disk.

Korgarna kan flyttas och justeras fö;r att skapa mer utrymme eller fö;r att rymma stö;rre eller ovanliga objekt. Detta gö;r det lä;ttare att ladda maskinen och kan ö;ka kapaciteten på; maskinen.

Flexibel besticklå;da och extra utrymme i den nedre korgenVarioDrawer toppkorg ä;r en flexibel besticklå;da som gö;r det lä;ttare att lasta i och plocka ur bestick och mindre kö;ksredskap.Det skapar ä;ven extra utrymme i den nedre korgen, som annars skulle ha en bestickkorg, så; att du kan placera stö;rre tallrikar eller skå;lar dä;r istä;llet. Effektiv och tyst diskning med EcoSilence DriveEcoSilence Drive ä;r en avancerad motorteknologi som anvä;nds i diskmaskinen SMU46KW10S.

Denna teknologi ä;r bå;de energisnå;l och tyst och gö;r det mö;jligt fö;r maskinen att fungera på; ett mycket effektivt sä;tt. Den drivs av en borstlö;s motor som ger en tystare drift och minskar energifö;rbrukningen.

EcoSilence Drive ä;r en av de viktigaste tekniska funktionerna som gö;r att SMU46KI10S ä;r bå;de effektiv och tystgå;ende. Bä;ttre torkning av diskenExtraDry ä;r en specialfunktion som ö;kar torkningsresultatet på; disken genom att ö;ka temperaturen under det sista skö;ljningssteget och fö;rlä;nga torktiden.

Detta kan vara sä;rskilt anvä;ndbart fö;r att få; bort envisa vattenflä;ckar på; glas och plastartiklar, vilket kan vara svå;rt att uppnå; med standardinstä;llningar. Genom att anvä;nda ExtraDry-funktionen kan du få; en bä;ttre och mer effektiv torkning av disken.

AquaStop - en livstidsgaranti fö;r extra trygghet och sä;kerhetAquaStop ä;r en sä;kerhetsfunktion som finns på; diskmaskinen SMU46KW10S. Funktionen minimerar risken fö;r vattenskador i kö;ket genom att automatiskt stä;nga av vattenflö;det till diskmaskinen vid eventuella lä;ckor.

AquaStop bestå;r av en slang med en dubbelvä;ggig konstruktion och en sä;kerhetsventil som omedelbart stä;nger av vattenflö;det vid en eventuell lä;cka. Detta ger dig extra trygghet och sä;kerhet nä;r det gä;ller att anvä;nda diskmaskinen.

Dessutom ä;r AquaStop en livstidsgaranti frå;n tillverkaren, vilket ger anvä;ndaren en extra fö;rsä;kran om dess på;litlighet och hå;llbarhet. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Se produkter inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CDM2451V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Bosch SMP4HCW78S

Diskmaskiner från Bosch

Utforska allt inom Diskmaskiner från Bosch.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Se produkter inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Diskmaskiner från Whirlpool.
Smeg diskmaskin LSP234CX (rostfri)

Diskmaskiner från Smeg

Här har vi samlat Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024