Anders Petter - Backaryd Rak Palett Bioplast

Beställ Anders Petter - Backaryd Rak Palett Bioplast på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Backaryd Rak Palett Bioplast inom kategorin Dekoreringsredskap.

Produktinformation

Palett med rakt blad och handtag i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd.Med en palett kan du få till den där snygga slutfinishen på dina bakverk. Släta ut fyllningar och frostings på nolltid.

Den kan också vara användbar till stekning eller servering.Biobaserad plast är plast som tillverkats av biologiskt framställda råvaror, som till exempel stärkelse. Den vanligaste råvaran till plast är annars råolja.

De biobaserade plasterna görs av biologiskt nedbrytbara resurser, alltså till exempel majs, socker eller cellulosa istället för att använda fossila ämnen. Handtaget på denna palett är gjort av PE-plast bestående av 98% sockerrör som är glasfiberförstärkt, resten är färgpigment.Själva bladet är gjort av rostfritt stål.När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material.

Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna.

Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Detta bra val för miljön och vår framtid samtidigt som det ger glädje i matlagningen och är dekorativa.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion.

Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dekoreringsredskap från andra varumärken

Upp till 37% rabatt
Global - Global GS-21/10 Palett 25 cm

Dekoreringsredskap från Global

Visa produkter inom Dekoreringsredskap från Global.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Pro Palett rak 40 cm

Dekoreringsredskap från Zwilling

Missa inga bra priser på Dekoreringsredskap från Zwilling.
Modern House - bAYk Fondant Rulle 3x23 cm Vit

Dekoreringsredskap från Modern House

Visa produkter inom Dekoreringsredskap från Modern House.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023