Afroart

Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm

219 kr 164 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Den här söta lilla mobil musen med ballong är tillverkad av handtovad ull i Nepal, som är känt för sin långa tradition inom hantverket. Dekorera barnrummet med den här fina och mjuka mobilen. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Beställ Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 132206
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mustang

Mustang är en hästras som utvecklats naturligt i det vilda i USA. Mustanger är förvildade hästar, i den meningen att de har tillkommit från tama hästar, men sedan förvildats. Mustangerna är ättlingar till de hästar som européerna förde in i landet, främst från Spanien, i slutet av 1400-talet. Ordet mustang kommer från spanskans mesteño (i Mexiko säger man dock mestengo) som betyder vild eller bortsprungen, vilsen. Ordet mesteño härstammar även med största sannolikhet från ett latinskt ord mixtus med betydelsen att blanda, då vilda häststammar oftast tillkom genom blandningar av olika hästar som sprungit bort eller släppts ut i det fria. Bilmodellen Ford Mustang har lånat sitt namn från denna häst.