Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Girlang Löv 235 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handgjord girlang med löv från Afroart. Den här charmiga girlangen med löv i olika färger är perfekt att hänga i barnrummet eller i vardagsrummet.

Den är lika fin att låta hänga fritt i rummet som den är att hänga i fönstret. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Kähler - Character Skulptur The Attentive One 13 cm

I samarbete med Kähler har formgivaren Malene Bjelke tagit fram denna uttrycksfulla skulptur vid namn The Attentive One. Skulpturen är en av fem skulpturer från serien Character och föreställer en tillbakalutad ung kvinna. Malene vill med sin skulptur hedra de omtänksamma och uppmärksamma människor som är omhändertagande av andra människor och finns där för dem. Skulpturen förmedlar ett lugn och en avslappnad känsla och är samtidigt mycket vacker. Ställ den på en fin plats i ditt hem och låt den lysa upp med sin charm och sitt sköna uttryck. Varje skulptur är handgjord och tillverkad i keramik som fått behålla sin ojämna yta. Denna unika vackra statyett är den perfekta presenten till en omtänksam mamma, en osjälvisk vän eller någon som förtjänar en extra kärleksfull tanke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024