Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus D3-Vitamin

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder. K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

D vitamin från andra varumärken

D-3 Vegan 75ug

D vitamin från HELHETSHÄLSA

Missa inga bra priser på D vitamin från HELHETSHÄLSA.
Upp till 20% rabatt
Vitamin D3 3000IE Vegan

D vitamin från BETTER YOU

Här har vi samlat D vitamin från BETTER YOU.
D3-vitamin 2000

D vitamin från HOLISTIC

Missa inga bra priser på D vitamin från HOLISTIC.
Life D-vitamin 50 mcg

D vitamin från LIFE

Här har vi samlat D vitamin från LIFE.

Se gärna också

D-vitamin Flytande

Holistic D3-vitamin flytande för vuxna & barn innehållande 1680 internationella enheter (42 µg) av D3-vitamin per tesked (5 ml). Om du eller ditt barn har svårt att svälja kapslar så passar denna D-vitamin perfekt för er. Produkten har en god smak av tropiska frukter som gör den lätt att inta av såväl barn som vuxna. Smakerna kommer från naturliga aromer och fruktjuicer av äpple, apelsin, druva och passionsfrukt. Naturliga ämnen som rödbeta och björksocker används för att få till en god sötma och en fin färg. Under höst- och vintermånaderna, då solen står lågt, måste vi i hög grad förlita oss på vårt kostintag eller användningen av kosttillskott för att tillgodose vårt behov av D-vitamin. D-vitamin bildas naturligt i vår kropp när huden exponeras för solljus, men det är värt att notera att användning av solskyddsfaktor och täckande kläder kan markant minska kroppens förmåga att producera D-vitamin på egen hand. D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion, till att bibehålla normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024