Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Citruspress Pro

Beställ Gefu - Citruspress Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Citruspress Pro inom kategorin Citruspressar.

Produktinformation

Den perfekta pressen för citrusjuice från tyska Gefu.Citrusfrukten pressas enkelt från insidan till utsidan under pressningen, på detta sätt får man ut den sista droppen och utan kontakt med det bittra citrusskalet. Vätskan samlas direkt i den praktiska uppsamlingsbehållaren och hälls sedan smidigt av.

Se gärna också

Alessi - Alessi Citruspress Silver -10%

Citruspressen Juicy Salif från Alessi är en välkänd designklassiker, formgiven av den franska kreatören Philippe Starck. Pressen tillkom under en semesterresa på Italiens kust där designern ritade upp produktidén på en servett från den lokala pizzerian.

Idag är Juicy Salif en klassiker som syns i många kök runtom i världen och kombinerar en revolutionerande design med funktionalitet som resulterar i en vacker dekoration i köket.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor

Vägglampor från Aneta

Se alla produkter
Steamers  ångstationer

Steamers ångstationer från Tefal

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter
Glassmaskiner

Glassmaskiner från Nemox

Se alla produkter