Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Citruspress 0,3 L

Jämför produkt GastroMax - Citruspress 0,3 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Citruspress 0,3 L i kategorin Citruspressar här hos oss.

Produktinformation

Modern citruspress med tydliga markeringar och transparent underdel. Spiralformad överdel gör det enkelt att pressa juice ur lime eller citron.

Stapelbar med hällvänlig, droppfri pip. Gjord i BPA-fri plast och tål diskmaskin. .

Se gärna också

Eva Solo - Greeen Tool Citruspress Grön -25%

Njut av saften,utan kärnor, från de smakrika citrusfrukterna. Vrid frukten mot pressens kärna med ett lätt tryck och låt kärnorna silas bort innan saften rinner ner genom pressarens skaft, som fungerar som en tratt, innan den landar i din karaff eller ditt glas. Tål diskmaskin.

Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Nordlux

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bitz

Se alla produkter