Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Plissé Citruspress Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elektrisk citruspress från Alessi med droppfri hällpip. Michele De Lucchi har inspirerats av den franska modevärlden där plisserade former gör denna citruspress till ett rent konstverk.

Pressen har en praktisk start- och stoppfunktion och stängs av automatiskt utan tryck. Det italienska kvalitetsmärket Alessi grundades 1921 och är idag en ledande aktör inom inredning och funktionella designobjekt för kök och hem. .

Se gärna också

Cocktail Club - Citruspress 22 cm Rostfri

Citruspress 22 cm Rostfri från Cocktail Club är en stilren citrus eller limepress som passar lika bra för barproffset som hemmakocken. Tänk på att placera frukten med snittytan neråt i citruspressen för att nå bäst resultat.Cocktail Club ger dig en genväg till godare drinkar. Här finns allt från shaker och strainer till cocktailsked, blandglas och ishink. Som komplement till kitet har Cocktail Club tagit fram en app med snygga drinkrecept och videos där redskapen demonstreras. Det är en hemmabar i pocketformat – och samtidigt entrén till en spännande värld av drinkar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024