Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Petrol blue

Beställ Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Petrol blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Petrol blue inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Petrol blue från Aida. Glaset är perfekt för att servera champagne, cocktails och andra läckra drycker men passar även servera härliga desserter ur.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Champagneglas från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Champagneglas 30 cl Feeling Magic

Champagneglas från Carolina Gynning

Här har vi samlat Champagneglas från Carolina Gynning.
Upp till 48% rabatt
Kosta Boda - Line Champagneglas 15 cl

Champagneglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Champagneglas från Kosta Boda.
Upp till 52% rabatt
Riedel - Vinum Champagne 4-pack

Champagneglas från Riedel

Visa produkter inom Champagneglas från Riedel.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Romance Champagneskål 34 cl Guld

Champagneglas från Table Top Stories

Utforska allt inom Champagneglas från Table Top Stories.
Upp till 42% rabatt
Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl

Champagneglas från Orrefors

Här har vi samlat Champagneglas från Orrefors.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Champagneglas 20 cl

Champagneglas från Eva Solo

Här har vi samlat Champagneglas från Eva Solo.

Se gärna också

Riedel - Cuvée Prestige champagneglas 2-pack -15%

Cuvée Prestige champagneglas från Riedels serie Vinum är ett elegant glas i långsmal modell, perfekt till champagne och andra mousserande viner. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs. Kupans vida mittparti lyfter aromerna i drycken och den avsmalnande öppningen koncentrerar i sin tur doften till näsan. Öppningen styr även drycken till tungans främre del, vilket gör att upplevelsen av sötma blir större.

Glaset passar även till: Cava, Franciacorta, Prosseco och Sekt.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r.

Serien Vinum från Riedel består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Vinum Cuvée Prestige champagneglas säljs i 2-pack eftersom bubbliga drycker smakar extra bra när du delar och kan skåla i dem med nån.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023