Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Peach

Beställ Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Peach på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Peach inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Peach från Aida. Glaset är perfekt för att servera champagne, cocktails och andra läckra drycker men passar även servera härliga desserter ur.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Champagneglas från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Champagneglas 30 cl Feeling Magic

Champagneglas från Carolina Gynning

Här har vi samlat Champagneglas från Carolina Gynning.
Upp till 48% rabatt
Kosta Boda - Line Champagneglas 15 cl

Champagneglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Champagneglas från Kosta Boda.
Upp till 52% rabatt
Riedel - Vinum Champagne 4-pack

Champagneglas från Riedel

Visa produkter inom Champagneglas från Riedel.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Romance Champagneskål 34 cl Guld

Champagneglas från Table Top Stories

Utforska allt inom Champagneglas från Table Top Stories.
Upp till 42% rabatt
Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl

Champagneglas från Orrefors

Här har vi samlat Champagneglas från Orrefors.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Champagneglas 20 cl

Champagneglas från Eva Solo

Här har vi samlat Champagneglas från Eva Solo.

Se gärna också

Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Blå

Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz.

De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.

Inspirationen kommer från ordet "virvel", som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023