Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 3 delar

Beställ Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 3 delar inom kategorin Burkar och krukor.

Produktinformation

Tekanna, sockerskål och mjölkkanna ur serien "Grand" formgivna av Arthur Percy för Gefle. Ljusblå glasyr med guldkant och handmålad blomsterdekor.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Arabia - Mumin Burk Trogen Sitt Ursprung -25%

Det senaste muminmotivet, Trogen sitt ursprung, visar en ny sida fylld av känslor från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, Sent i november, som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. Trogen sitt ursprung är egentligen två historier som flätas samman, "Pappan och havet" och "Sent i november" och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort.

Serien består av en mugg, en tallrik, en skål, en burk och en tekanna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Julstjärnor

Julstjärnor från Star Trading

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från IHR

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Miyabi

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Tareq Taylor

Se alla produkter