Alessi - Alessi SÅLD Sockerskål och Gräddkanna

Jämför produkt Alessi - Alessi SÅLD Sockerskål och Gräddkanna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alessi - Alessi SÅLD Sockerskål och Gräddkanna i kategorin Burkar och krukor här hos oss.

Produktinformation

Sockerskål och gräddkanna från 1980-talet, från Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Burkar och krukor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Iittala - Essence Burk/Lock 26 cl Vit

Burkar och krukor från Iittala

Här har vi samlat Burkar och krukor från Iittala.
Upp till 31% rabatt
Marimekko - Siirtolapuutarha Burk 70 cl

Burkar och krukor från Marimekko

Utforska allt inom Burkar och krukor från Marimekko.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Clifton Burk 26 cm Topaz

Burkar och krukor från Magnor

Utforska allt inom Burkar och krukor från Magnor.
Upp till 36% rabatt
Kilner - Kilner Fermentation Set 2-pack Klar

Burkar och krukor från Kilner

Se produkter inom Burkar och krukor från Kilner.
Upp till 25% rabatt
Rörstrand - Pli Blanc Sockerskål 35 cl

Burkar och krukor från Rörstrand

Här har vi samlat Burkar och krukor från Rörstrand.
Vintage - Burk Turi Design

Burkar och krukor från Vintage

Utforska allt inom Burkar och krukor från Vintage.

Se gärna också

Magnor - Clifton Glasburk 1,7 L Klar -25%

Clifton Glasburk 1,7 L Klar från Magnor är funktionella glasburkar med lock, designade av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien Cliftons dricksglas och kannor lanserades våren 2021. Nu kommer de tillhörande burkarna i både skinande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspelet, kontrasterna och jetsetatmosfären har blivit till den underbara serien Clifton. De passar lika bra ensamma som tillsammans i grupper i köket, ute i vardagsrummet eller på hemmakontoret. De passar in överallt. Färgerna kan kombineras och blandas.
Med Clifton har Halvor Bakke lyckats kombinera funktion, estetik och en känsla av vardagslyx.
Clifton burkar finns i tre storlekar: liten 185 mm, medelstor 220 mm och stor 260 mm. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett läckert optiskt räffelmönster. Alla är helt unika och det finns inte två som är precis lika. Designerns karakteristiska signatur är präglad i botten för att ge ett bestående värde. Clifton är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023