Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Rörskål 3 L

Beställ GastroMax - Rörskål 3 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Rörskål 3 L inom kategorin Bunkar och skålar.

Produktinformation

Transparent rörskål från Gastromax som är både snygg och behändig. En hällvänlig, droppfri pip underlättar bakningen.

Komplettera gärna med olika storlekar inom samma serie som kan staplas för att ta mindre plats vid förvaring. Med dessa prisvinnande rörskålar (German Design Awards 2021) blir det extra smidigt att sno ihop ett gäng pannkakor till brunchen eller imponera på någon med en härlig tårta.- Tillverkad i Sverige.

- Lämplig för livsmedelsanvändning, uppfyller EU’s krav på material som kommer i kontakt med mat. - Materialet är en tålig transparant plast (SAN) fritt från BPA (Bisfenol A) - Kan återvinnas eller återanvändas.

- Styvt och hårt material med hög glans som är glasklart utan tillsatt färg. - Högsta värmebeständighet vid normal användning av produkten är 90 grader .

Se gärna också

Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Kräm -28%

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utebelysningar

Utebelysningar från Rosendahl

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter
Assietter

Assietter från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Le Creuset

Se alla produkter