Även fast det inte snöar ute kan du skapa en en härlig julstämning till adventsfikat och baka din saffranskaka eller mjuka pepparkaka i den här (l)ju(v)liga formen.Formen är tillverkad av gjuten aluminium och har en non-stick beläggning vilket gör att kakan lossnar lätt och tillagas på ett jämnt och effektivt sätt. Före varje användning ska formen penslas noggrant med smör eller vegetabilisk olja och eventuellt pudras med lite mjöl.
Många recept varierar i mängd men fyll inte formen till mer än 3/4 så smeten inte rinner över i ugnen när den bakas. Undvik att använda metallredskap i formen då dessa kan skapa fula märken.
Bakform Silikon Madeleine från du Buyer för att baka de klassiskt formade Madeleinekakorna. Madeleinekakan kommer ursprungligen från Frankrike och är en mjuk söt kaka, bakad med ägg, socker och citron i den traditionella musselskalsformen.
- Högkvalitativt silikonskum med metallpulver, stödjer temperaturer från -70°C till +300°C
- Patenterat system med utmärkt ledningsförmåga hos formen, även bättre karamellisering
- R’System med perforeringar för perfekt varmluftscirkulation
- Perfekt enhetlig tillagning
- Slät inre yta med naturlig non-stick, lätt att vända ut.
- Smörj före första användningen
- Grädda i traditionell ugn eller bain-marie
- Används inte i mikrovågsugnen
- Använd inte vassa redskap i formen
Tips: Används bäst på ett galler eller en perforerad bakplåt
Receptkort medföljer, med läckra recept skapade av 7 Meilleur Ouvrier de France pastry chefs eller World Pastry Champions.
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration