GastroMax - Kakmått i ring 5 stycken

Beställ GastroMax - Kakmått i ring 5 stycken på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Kakmått i ring 5 stycken inom kategorin Brödformar och bakformar.

Produktinformation

Kakmått med skarpa kanter som gör det enkelt att ta ut former i kakdeg, bröddeg eller skivat pålägg. Tillverkad i rostfritt stål, kan diskas i diskmaskin.

Se gärna också

Guardini - Juliette Kakform Savarin 24 cm Röd -25%

Savarinform i silikon som mäter 24 cm i diameter från Guardinis Juliette-serie.

Denna både vackra och flexibla kakform är speciellt framtagen för enkel bakning av den traditionella savarinkakan som kan beskrivas som Frankrikes svar på den svenska sockerkakan. Kakformen kan, tack vare sin mångfunktionella form, även självklart användas för tillagning av en riktigt smaskig, vanlig sockerkaka också, och gör det lätt för dig att få till ett perfekt resultat varje gång med hjälp av tubdesignen som gör att ugnsvärmen fördelas jämnt under gräddningen. Guardinis savarinform är en del av deras Juliette-serie som är en samling kakformar i högkvalitativ silikon med naturliga non-stick-ytor som minimerar smulrisken och gör det enkelt att lossa på dina bakverk när de är färdiga i ugnen för direkt avnjutning. Silikon är ett material som klarar av höga temperaturvariationer och gör sig därför lika bra i ugnen som i frysen då det tål temperaturer mellan -40 och 260 °C. Savarinformen kan därför användas i ugn, mikrovågsugn, kyl och frys utan problem. Savarinformen mäter 24 cm i diameter och rengörs enkelt i diskmaskin.

Italienska Guardini etablerades år 1950 och föddes ur en passion för matlagning och en obeveklig önskan att skapa högkvalitativt skräddarsydda matlagningstillbehör för alla typer av konsumenter genom att kombinera tradition med innovation. Nu, 70 år senare, är Guardini världsledande när det kommer till tillverkning av bakformar av allra högsta kvalité, tack vare deras banbrytande designer som gör bakning både enkelt och underhållande. Guardinis bakformar är tillverkade i speciellt Hi-Top-stål som bidrar till formarnas innovativa utformning och som gör det lätt att få till ett perfekt resultat varje gång. Med Guardini är allt möjligt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servisset

Servisset från Gustavsberg

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Orrefors

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Thomas

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Vintage

Se alla produkter