Aida - Raw Organic Bordstablett Silikon 41x33,5 cm Spicy Rose

Jämför produkt Aida - Raw Organic Bordstablett Silikon 41x33,5 cm Spicy Rose online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Organic Bordstablett Silikon 41x33,5 cm Spicy Rose i kategorin Bordstabletter här hos oss.

Produktinformation

Raw Organic Bordstablett Silikon 41x33,5 cm från Aida skyddar bordet från repor.Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Lätt att torka av och finns i fler färger.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Bordstabletter från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Lila

Bordstabletter från Aida

Utforska allt inom Bordstabletter från Aida.
Upp till 50% rabatt
Tell Me More Interiors - Bordstablett Linne 35x50 cm Carbon

Bordstabletter från Tell Me More Interiors

Missa inga bra priser på Bordstabletter från Tell Me More Interiors.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Ribbo Tablett 33x46 cm 2-pack Rosa

Bordstabletter från Oyoy

Missa inga bra priser på Bordstabletter från Oyoy.
Upp till 25% rabatt
Juna - Rå Tablett 43 x 30 cm Brun

Bordstabletter från Juna

Här har vi samlat Bordstabletter från Juna.
Upp till 21% rabatt
Spode - Blue Italian Bordsunderlägg 4-pack

Bordstabletter från Spode

Se vad Spode har inom Bordstabletter.
Upp till 30% rabatt
Rosendahl - Corki Bordstablett 43x30 cm Bordeaux

Bordstabletter från Rosendahl

Utforska allt inom Bordstabletter från Rosendahl.

Se gärna också

Marimekko - Elokuun Tablett 31x42 cm Grön/Oblekt Bomull -30%

Naturinspirerad bordstablett som mäter 31x42 cm i 100% bomull med Marimekkos Elokuun Varjot-mönster och en akrylbelagd yta för enkel rengöring.

Förhindra spill med denna eleganta bordstablett i oblekt bomull med ett naturinspirerat mönster från Marimekko. Bordstabletten är inte bara vacker att titta på, den är också riktigt praktisk! Med sin akrylbelagda yta är den nämligen smutsresistent och riktigt enkel att rengöra – det är bara att torka av den med en våt trasa så är den som ny igen! Bordstablettens lugnande mönster heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor ”- och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023