Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sansa 4126221 svart/silver

Beställ Airam Sansa 4126221 svart/silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Sansa 4126221 svart/silver inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Trendig bordslampa i svart/silverSansa frå;nAiramä;r en trendig inredningsarmatur i tidsenliga fä;rger. Armaturen ä;r tillverkad i metall och sprider ett trevligt ljus.

Med sinavinklingsbara detaljer ä;r den bå;de fin och praktisk, och passar bå;de sombordslampaoch skrivbordslampa. Sansa har en 1,8 m lå;ng svart anslutningskabel och behö;ver en ljuskä;llamed E27-sockel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Bungalow - Kollam Lampfot 30 cm Rök

Bordslampor från Bungalow

Här har vi samlat Bordslampor från Bungalow.
Upp till 70% rabatt
Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm

Bordslampor från Monograph

Se produkter inom Bordslampor från Monograph.
Upp till 50% rabatt
PR Home - Base Lampfot 45 cm Silver

Bordslampor från PR Home

Utforska allt inom Bordslampor från PR Home.
Upp till 70% rabatt
Herstal - Atom Bordslampa Pärlvit

Bordslampor från Herstal

Missa inga bra priser på Bordslampor från Herstal.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Boston Bordslampa 42x30 cm Antikbrun

Bordslampor från House Doctor

Se vad House Doctor har inom Bordslampor.
Upp till 34% rabatt
Iittala - Leimu Lampa 38x25 cm Grå

Bordslampor från Iittala

Utforska allt inom Bordslampor från Iittala.

Se gärna också

PR Home Glimt 1101025 Laddbar amber

<h2>Bordslampa Glimt 1101025 Laddbar amber PR Home</h2> <p></p> <p>Beh&ouml;ver du en <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">bordslampa</a> med unik design som kan lysa upp ditt rum utan att vara ansluten till en str&ouml;mk&auml;lla? D&aring; kan du ha hittat r&auml;tt med den senaste lanseringen fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/pr-home-start">PR Home</a>. Med en klassisk design i kombination med modern teknik &auml;r denna laddningsbara bordslampa ett m&aring;ste f&ouml;r alla som s&ouml;ker en unik och funktionell inredningsdetalj.</p> <p><strong>Klassisk design med modern teknik</strong><br /> PR Home Glimt &auml;r en unik laddningsbar bordslampa som p&aring;minner om en gammal oljelampa men med moderna funktioner. Den kombinerar en klassisk design med stegl&ouml;s dimring, vilket g&ouml;r att du kan anpassa ljusstyrkan efter dina &ouml;nskem&aring;l.</p> <p><strong>Portabel och laddningsbar via USB<br /></strong>Denna bordslampa &auml;r laddningsbar via USB C, vilket ger dig m&ouml;jlighet att ladda den fr&aring;n en dator eller en annan enhet med USB C-anslutning. Laddkabel (1 m) ing&aring;r. Laddningstiden &auml;r ca 4 timmar, och batteritiden kan vara upp till 8 timmar vid svagast ljusniv&aring;.</p> <p><strong>Unikt ljusfl&ouml;de och f&auml;rgtemperatur</strong><br /> PR Home Glimt ger ett mjukt och varmt sken med en f&auml;rgtemperatur runt 2000 K. Detta ger en behaglig atmosf&auml;r i rummet, vilket &auml;r perfekt f&ouml;r avkoppling.</p> <p><strong>H&aring;llbar och milj&ouml;v&auml;nlig</strong><br /> Genom att anv&auml;nda en laddningsbar bordslampa minskar du behovet av att k&ouml;pa och byta ut batterier. Du kan ocks&aring; vara v&auml;ldigt flexibel n&auml;r du ska placera den portabla lampan och beh&ouml;ver inte ta h&auml;nsyn till v&auml;gguttag. PR Home Glimt har en livsl&auml;ngd p&aring; 400 laddningscykler, vilket g&ouml;r den till en h&aring;llbar och milj&ouml;v&auml;nlig inredningsdetalj.</p> <p><strong>Enkel att anv&auml;nda och placera</strong><br /> Med en h&ouml;jd p&aring; 21,3 cm och en diameter p&aring; 12,8 cm &auml;r PR Home Glimt en l&auml;ttplacerad bordslampa. Dess stilrena design passar in i de flesta hem och inredningsstilar.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023