Sidan innehåller annonslänkar

Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Beställ Airam Daisy IP20 växtbelysning timer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Daisy IP20 växtbelysning timer inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Daisy IP20 vä;xtbelysning timer Airam Inomhusvä;xter ä;r en trend som bara vä;xer och vä;xer. Men hur kan du sä;kerstä;lla att dina vä;xter få;r rä;tt mä;ngd ljus fö;r att frodas på; bä;sta sä;tt? Det ä;r hä;r Airam Daisy vä;xtbelysning med timer kommer in i bilden.

Den ä;r perfekt fö;r odling inomhus, med IP20-skydd och tillverkad av hö;gkvalitativt rostfritt stå;l och plast i snygg vit fä;rg. Fyll ditt hem med grö;nskaDaisy vä;xtbelysning ä;r den perfekta lö;sningen fö;r att ge dina vä;xter rä;tt typ av ljus och hjä;lpa dem att vä;xa och frodas på; bä;sta sä;tt.

Oavsett om du har ö;rter, små; krukvä;xter eller grö;na plantor, så; kommer Daisy att ge dem allt de behö;ver fö;r att blomstra. Allt du behö;ver i en enda lampaMed Daisy vä;xtbelysning få;r du å;tta små; krukor fö;r att plantera dina frö;n, samt två; odlingslå;dor med sjä;lvvattnande kä;rl som gö;r det enkelt att kontrollera mä;ngden vatten.

Dessutom har lampan en automatisk timer som tä;nds i 16 timmar och slä;cks i 8 timmar, så; dina vä;xter alltid få;rrä;tt mä;ngd ljus. Rä;tt ljusspektrum fö;r dina vä;xterVä;xtbelysningen har en rö;dskiftande LED-vä;xtlampa som ger en optimal tillvä;xtmiljö; fö;r dina vä;xter å;ret om.

Enkel att installera och anvä;ndaDaisy vä;xtbelysning levereras komplett med transformator och har en av-/på;-knapp på; kabeln. Detta gö;r det lä;tt att komma igå;ng och anvä;nda den.

Ett må;ste fö;r alla vä;xtentusiasterDenna vä;xtbelysning ä;r den perfekta lö;sningen fö;r alla entusiaster som enkelt vill fylla sitt hem med grö;nska. Med en hö;jd på; 47,6 cm, en bredd på; 18,8 cm och en lä;ngd på; 45 cm passar den perfekt i de flesta hem. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Bungalow - Kollam Lampfot 30 cm Rök

Bordslampor från Bungalow

Här har vi samlat Bordslampor från Bungalow.
Upp till 70% rabatt
Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm

Bordslampor från Monograph

Se produkter inom Bordslampor från Monograph.
Upp till 50% rabatt
PR Home - Base Lampfot 45 cm Silver

Bordslampor från PR Home

Utforska allt inom Bordslampor från PR Home.
Upp till 70% rabatt
Herstal - Atom Bordslampa Pärlvit

Bordslampor från Herstal

Missa inga bra priser på Bordslampor från Herstal.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Boston Bordslampa 42x30 cm Antikbrun

Bordslampor från House Doctor

Se vad House Doctor har inom Bordslampor.
Upp till 34% rabatt
Iittala - Leimu Lampa 38x25 cm Grå

Bordslampor från Iittala

Utforska allt inom Bordslampor från Iittala.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023