Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den öppna spisen TenderFlame Plattenberg påminner om Paarl Lyktan i sin design men har större mått vilket medför en högre värme och större lågor. TenderFlame Plattenberg är den optimala eldstaden för alla hem utan skorstenar.

TenderFlame Plattenberg är lika mycket en stämningshöjare ute på terrassen som den är inomhus. Till skillnad från befintliga kaminer på marknaden så avger inte TenderFlame Plattenberg några giftiga partiklar, sot eller någon rök vid användning.

Den öppna spisen från TenderFlame Plattenberg rymmer 1,0 l i sin tank och används endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel. TenderFuel är ett ofarligt och miljövänligt bränsle framtaget för produkter från TenderFlame som enbart brinner när det kommer i kontakt med veken i TenderFlame.

Det revolutionerande bränslet klassas inte som brandfarligt och du kan säkert fylla på tanken i din TenderFlame samtidigt som lågorna brinner.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024