Lär dig laga mat som proffsen med Chef de Partie Fisk. I den här boken hittar du praktisk kunskap och inspiration i massor, men inga recept.
Fokus ligger istället på råvaran, grundkunskaper, tekniker och alla de där små knepen som gör stor skillnad.Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Innehållet är framtaget i samarbete med yrkesverksamma proffs och böckerna vänder sig till dig som vill veta hur det verkligen går till i ett restaurangkök av klass.
Praktisk kunskap, mängder med inspiration och små knep som gör stor skillnad är vad det handlar om. Omslaget är laminerat för ökad tålighet i köket.
Det finns tillfällen när du så snabbt som möjligt vill få mat i magen, oavsett om du är ute och paddlar, vandrar eller går på turskidor. Vädret är inte alltid perfekt och ibland tar det längre tid än planerat att komma fram till lägerplatsen.
Den här kokboken innehåller 90 recept på supersnabb friluftsmat (varav 70 enkelt går att göra helt vegetariska). Du förbereder varje maträtt hemma och packar i portionspåsar. Maten tar sedan inte mer än tio minuter att tillaga på turen, du tillsätter endast hett vatten och rör om.
Därför är det smart att lära sig göra egen snabbmat:
– Mat på nolltid när du som mest behöver det
– Bättre koll på vad maten innehåller
– Skapa dina personliga favoriträtter
– Spar vikt genom att ta med lättare och enklare friluftskök
– Det blir avsevärt billigare än frystorkad mat
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration