Sidan innehåller annonslänkar

Gawell Förlag - Ät Spring Njut

Beställ Gawell Förlag - Ät Spring Njut på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gawell Förlag - Ät Spring Njut inom kategorin Böcker.

Produktinformation

Ät Spring och Njut av kocken och ultralöparen Billy White som vill inspirera att äta på ett smart sätt anpassat till just löpning.Billy White har två passioner, terränglöpning och utsökt mat. I sin bok delar han med sig av 80 recept som hjälper löpare på alla nivåer att nå sina prestationsmål på ett inspirerande sätt.

Allt från frukostar, sallader, huvudmåltider, snacks, drycker och desserter. Många av recepten är vegetariska eller veganska och alla framtagna med upptagna löpare i åtanke.Du behöver självklart inte vara en ultralöpare för att uppskatta Är Spring och Njut, boken är fylld med för lättillgängliga recept läckra, näringsrika måltider vilket ju är något alla kan ha nytta av.Boken innehåller även intressanta intervjuer med några av världens bästa trail- och berglöpare, som ger sina personliga näringsråd och tips om hur man blir en bättre löpare.

Med Zach Miller, Courtney Dauwalter, Ricky Lightfoot, Emelie Forsberg, Mimmi Kotka och Ida Nilsson. Allt varvat med aptitretande matfotografier och hänförande bilder av några av världens vackraste vyer. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Elvita

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Marimekko

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Kosta Boda

Se alla produkter