Sidan innehåller annonslänkar

Flapjack - Caramel Fudge - Box 20 st

Jämför produkt Flapjack - Caramel Fudge - Box 20 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flapjack - Caramel Fudge - Box 20 st i kategorin Bars här hos oss.

Produktinformation

Wholebake Flapjack är en handgjord, glutenfri klassiskt brittisk havrekaka. Finns i flera goda smaker.

Wholebake Flapjack bakas för hand enligt gammal tradition. Den görs på glutenfria havregryn. .

Se gärna också

Energibars - Mix Box - 20 st -15%

Himmel för alla som vill ha allt! Det perfekta sättet att prova alla smaker och hitta din favorit. Eller helt enkelt när du vill fylla på hela Moonvalley-paletten med smaker. Detta är en låda med 20 bars med 4 bars av varje smak Choklad & Havssalt, Äpple & Kanel, Rödbetor & Apelsin, Kardemumma och Citron & Ingefära. Våra ekologiska Havre & Dadlar bars är resultatet av att vi ställer den enkla frågan, ""Hur skulle vår drömbar smaka?"" Kombinationen av ekologisk havre och ekologiska dadlar sätter scenen för ett fantastiskt smakprov fyllt med kolhydrater (energi) och en härlig sötma. För oss är det den perfekta näringsbasen för långa dagar i bergen - då handlade det bara om att välja våra favoritsmaker. Vi hoppas verkligen att du kommer att gilla dem alla - det gör vi verkligen! Ibland är det till och med svårt att välja eftersom man vill ha dem alla.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termoskoppar

Termoskoppar från Contigo

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Vintage

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gefle

Se alla produkter