Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Groovy Tallrik 21 cm Grå

Jämför produkt Aida - Groovy Tallrik 21 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Groovy Tallrik 21 cm Grå i kategorin Assietter här hos oss.

Produktinformation

Liten tallrik som passar som assiett eller mindre lunchtallrik.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning.

Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen. .

Assietter från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Vintage - Åttkantiga Tallrikar 2 st

Assietter från Vintage

Här har vi samlat Assietter från Vintage.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Bitz Desserttallrik 22 cm Wood/Ocean

Assietter från Bitz

Här har vi samlat Assietter från Bitz.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Tallrik flat 19 cm Vit

Assietter från Eva Solo

Visa produkter inom Assietter från Eva Solo.
Upp till 42% rabatt
Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 15 cm

Assietter från Broste Copenhagen

Utforska allt inom Assietter från Broste Copenhagen.
Upp till 40% rabatt
PotteryJo - Daria Tallrik 18 cm River

Assietter från PotteryJo

Utforska allt inom Assietter från PotteryJo.
Upp till 35% rabatt
Denby - Halo Tallrik Coupe 21 cm 4-pack Blå-svart

Assietter från Denby

Missa inga bra priser på Assietter från Denby.

Se gärna också

Denby - Impression Tallrik 21,5 cm 4-pack Charcoal Blue -17%

Set med 4 handgjorda tallrikar av högkvalitativt lergods med en diameter på 21,5 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Dessa handtillverkade tallrikar från Denbys Impression-serie är speciellt framtagna för att få dina hemlagade måltider att se ännu vackrare ut med sina upphöjda kanter och den speciellt framtagna charcoal-glasyren i en grå-blå färg som för tankarna till midnattshimlen. De höga kanterna gör att tallrikarna både är eleganta och mångfunktionella, så att såsbaserade sidorätter såsom gratänger och krämiga grönsaksstuvningar kan serveras i lugn och ro för perfekt avnjutning under en mysig middagsdejt. Med en storlek på 21,5 cm i diameter är detta mångsidiga tallrikar som både kan användas för servering av förrätter och sidorätter, eller varför inte använda dem för enkel uppvärmning av middagsrester i ugnen? Möjligheterna är många, och vi kan garantera att den vackra charcoal-designen kommer att få dig att vilja använda tallrikarna om och om igen. Tallrikarna är handtillverkade i lergods av högsta kvalitet av Englands skickligaste hantverkare för lång hållbarhet och användning i många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023