Aftex 2 x Aloclair Gel Tub - För Munblåsor

Jämför produkt Aftex 2 x Aloclair Gel Tub - För Munblåsor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aftex 2 x Aloclair Gel Tub - För Munblåsor i kategorin Apotek intim här hos oss.

Produktinformation

Aftex Aloclair Gel fungerar genom att bilda en skyddande hinna som fäster på munslemhinnan och täcker de exponerade nervändarna i såret/blåsan (afte) och undviker då ytterligare irritation och minskar smärta. Hyaluronsyran och aloe vera i formuleringen stödjer den naturliga läkningen av skadade vävnader.

Aftex Aloclair Gel är indicerat för aftösa sår, inflammation i munslemhinnan med smärtsamma sår/blåsor, mindre sår, skav och sår orsakade av tandställningar och illasittande tandproteser. Aftex Aloclair Gel kan användas av både vuxna och barn i alla åldrar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Apotek intim från andra varumärken

Vivag Intimtvål

Apotek intim från Vivag

Visa produkter inom Apotek intim från Vivag.
Valmed Pillerask

Apotek intim från Valmed

Missa inga bra priser på Apotek intim från Valmed.
Better You Salviaolja Eterisk

Apotek intim från Better You

Utforska allt inom Apotek intim från Better You.
Always Menskopp Heavy Flow

Apotek intim från Always

Missa inga bra priser på Apotek intim från Always.
RFSU Sense Me Breeze Massageolja

Apotek intim från RFSU

Utforska allt inom Apotek intim från RFSU.
Rewater 3 x Vätskeersättning Apelsin

Apotek intim från Rewater

Se produkter inom Apotek intim från Rewater.

Se gärna också

Aftex Aloclair Gel Tub - För Munblåsor

Aftex Aloclair Gel fungerar genom att bilda en skyddande hinna som fäster på munslemhinnan och täcker de exponerade nervändarna i såret/blåsan (afte) och undviker då ytterligare irritation och minskar smärta. Hyaluronsyran och aloe vera i formuleringen stödjer den naturliga läkningen av skadade vävnader. Aftex Aloclair Gel är indicerat för aftösa sår, inflammation i munslemhinnan med smärtsamma sår/blåsor, mindre sår, skav och sår orsakade av tandställningar och illasittande tandproteser. Aftex Aloclair Gel kan användas av både vuxna och barn i alla åldrar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023