Sidan innehåller annonslänkar

Acid Gold AHA Face Mask

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den har en potent blandning av regenererade och hudcellsförnyande ingredienser som renar och föryngrar huden samtidigt som ton och textur förbättras, allt i en tjock gelémask som är otroligt tillfredsställande att applicera. Pumpaenzymet i Acid Gold använder pumpakött som är en biprodukt från pumpafröindustrin och som annars skulle slängas.

För hud som känns torr, matt, skadad, igentäppt eller aknebenägen. Passar inte känslig hud.

Acid Gold innehåller essentiella oljor, om du är gravid eller ammar rådfrågar du läkare före användning. EXFOLIERAR Acid Gold innehåller en potent blandning av naturliga AHA-syror, däribland mjölksyra (från båbär), glykolsyra (från sockerrörsextrakt), äppelsyra och vinsyra (från sockerlönnsextrakt).

Döda hudceller orsakar både matthet och torrhet, AHA-syror bryter ned ""klistret"" som binder ihop dessa celler och tar fram slät, fast och mjuk hud. REGENERERAR Pumpaenzym exfolierar varsamt, förbättrar cellförnyelsen och återskapar hudens fasthet, textur och spänst.

BALANSERAR Den upplivande blandningen av AHA-syror med extra papainenzym (papaya) arbetar för att reducera bakterierna i huden och hjälper till att förhindra utbrott och blämmor. I kombination med havtornsolja och den återfuktande agenten glycerin, skrapar Acid Gold inte huden eller torkar ut den.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024