Sidan innehåller annonslänkar

Breville - Halo Steam Air fryer 7,5 L Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Halo Steam Air Fryer 7,5 L i Svart från Breville är en mångsidig apparat som gör det möjligt för dig att baka, luftfritera, rosta, grilla och ånga dina rätter på ett sätt som ger en jämn, krispig och perfekt resultat varje gång. Dessutom behålls näringsinnehållet i maten, samtidigt som elförbrukningen är betydligt lägre jämfört med traditionell matlagning.

Airfryer från andra varumärken

Upp till 11% rabatt
Cosori - Dehydration Airfryer

Airfryer från Cosori

Visa produkter inom Airfryer från Cosori.
Champion - Aero Fryer 3,5L Medium

Airfryer från Champion

Missa inga bra priser på Airfryer från Champion.
Ariete - Airfryer XXL Svart

Airfryer från Ariete

Här har vi samlat Airfryer från Ariete.
Steba - Airfryer Family 8 L

Airfryer från Steba

Här har vi samlat Airfryer från Steba.
EMERIO - Airfryer 4,5 L Rostfri

Airfryer från EMERIO

Utforska allt inom Airfryer från EMERIO.
Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart

Airfryer från Sabor

Här har vi samlat Airfryer från Sabor.

Se gärna också

Caso - Varmluftsfritös Airfryer AF200 Svart

Air Fryer AF200 från Caso är en kraftig airfryer med en temperaturintervall på 5 grader för exakt tillagning. Är du kluven mellan en hälsosammare livsstil och fröjden av friterad och panerad mat är en varmluftsfritös det perfekta alternativet för dig. Med en Air Fryer har du möjlighet att panera din mat med hjälp av effektiv cirkulation av varmluft. Helt utan att behöva tillsätta extra fett får du en krispig, frityrliknande yta på din kyckling, potatis eller fisk. AirFryer AF200 har en kapacitet på ca 2,5 liter och konstruktion av värmeresistent PPS-plast. Insidan är av rostfritt stål och den automatiska avstängningsfunktionen gör att du kan känna dig trygg med att lämna den utan uppsyn. Testa att göra dina egna pommes frites helt utan extra olja! Den är även ett perfekt verktyg att ha hemma när du snabbt vill kunna tillaga någonting från frysen. Ta endast ut det du önskar från frysen eller kylen, lägg ner i varmluftsfritösen och tillsätt önskade kryddor. Sedan är det bara luta dig tillbaka och låta maskinen sköta resten. Casos varmluftsfritös tillagar din mat med temperatur mellan 60-200 grader. Den har en effekt från 1200-1400 watt och har en skinande svart design yta. Välj mellan 6 olika automatiska program och skifta enkelt mellan programmen med varmluftsfritösens touchpanel och LCD-display.

Årets julklapp 2022 enligt Prisjakt
En Airfryer / varmluftsfritös är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024