Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit

Jämför produkt Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit i kategorin Adventsljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Elflugan original kritvit Lundgren & Strandberg AdventsljusstakenElflugan En designikon med 19 ljuspunkter i ett urval av sofistikerade fä;rger. Med Elflugan få;r du en kompromisslö;s kombination av form och funktion, designad fö;r att skapa den perfekta stä;mningen i ditt hem.

Modern design mö;ter funktionalitetDesignad av Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg, erbjuder Elflugan ett unikt och tidlö;st uttryck. Med 19 ljuspunkter ger denna moderna klassiker ett mjukt och inbjudande ljus som kompletterar varje rum.

Fä;rgval fö;r varje smakElflugan kommer i en rad fä;rger kritvit, off-white, antracitgrå;, kolsvart och den nya ljusgrå;. Oavsett din inredningsstil finns det en Elfluga som passar in i ditt hem.

Hå;llbart materialElflugan ä;r tillverkad av metall, vilket inte bara ger en lyxig kä;nsla utan också; sä;kerstä;ller lå;ng livslä;ngd och hå;llbarhet. Må;tt fö;r perfekt placeringMed en bottenplatta som mä;ter 32 x 8 x 2,5 cm och en hö;gsta ljuspunkt på; 36 cm, ä;r Elflugan en kompakt men ä;ndå; imponerande ljusstake som lä;tt få;r plats i ditt hem. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Adventsljusstakar från andra varumärken

Konstsmide 3975-210 4 ljus trä vit

Adventsljusstakar från Konstsmide

Här har vi samlat Adventsljusstakar från Konstsmide.
Star Trading 142-60 Milano 7 svart

Adventsljusstakar från Star Trading

Missa inga bra priser på Adventsljusstakar från Star Trading.
Stiernholm - Wera Adventljusstake 28 cm Svart

Adventsljusstakar från Stiernholm

Visa produkter inom Adventsljusstakar från Stiernholm.
Markslöjd 705953

Adventsljusstakar från Markslöjd

Missa inga bra priser på Adventsljusstakar från Markslöjd.
Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit

Adventsljusstakar från Lundgren & Strandberg

Se vad Lundgren & Strandberg har inom Adventsljusstakar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023