Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit

Beställ Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit inom kategorin Adventsljusstakar.

Produktinformation

Modern och klassisk elljusstake Adventsljusstaken Elflugan original, designad av Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg, har med sina nitton ljuspunkter blivit nå;got av en modern klassiker. Den finns i gott om fä;rger att vä;lja mellan Kritvit, off-white, antracitgrå;, kolsvart och i den nya fä;rgenljusgrå;.

Se gärna också

Star Trading 219-61 Selma Vit 5Ljus

<h2>N&auml;tt och l&auml;ttplacerad vit ljusstake&nbsp;</h2> <p>En vackert vit&nbsp;<a href="https://www.elon.se/belysning/julbelysning/adventsljusstakar">adventsljusstake</a>&nbsp;fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/star-trading">Star Trading</a>. Ljusstaken har&nbsp;5 st ljusk&auml;llor och &auml;r l&auml;tt att placera d&aring; den &auml;r liten i storleken. Den sprider en h&auml;rlig julst&auml;mning oavsett om den placeras i ett f&ouml;nster eller p&aring; en passande m&ouml;bel.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Adventsljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
porslin  bestick

porslin bestick från Bitz

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Iittala

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter