Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Steel Wok 28 cm Rostfri

Beställ Fiskars - Norden Steel Wok 28 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Steel Wok 28 cm Rostfri inom kategorin Wokpannor.

Produktinformation

Wok från Fiskars Norden Steel-serie är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en hållbar och långvarig användning. Dess utformning med sluttande kanter och en extra djup botten gör det lätt att vända och steka maten jämnt, samtidigt som den ger plats åt en mängd olika råvaror.

Aluminiumkärnan omges av rostfritt stål för jämn och effektiv uppvärmning på alla typer av hällar. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Denna wok är också lätt att rengöra och passar utmärkt för att tillaga alla sorters asiatisk mat.

Sätt igång och skapa fantastiska wok-rätter med Fiskars Norden Steel. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag.

Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Smeg

Se alla produkter
Kaffepressar

Kaffepressar från Bodum

Se alla produkter
Skalare

Skalare från Fiskars

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter