Anders Petter - Backaryd Wokpanna Kolstål/Keramisk 30 cm

Jämför produkt Anders Petter - Backaryd Wokpanna Kolstål/Keramisk 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Backaryd Wokpanna Kolstål/Keramisk 30 cm i kategorin Wokpannor här hos oss.

Produktinformation

Traditionell wok tillverkad i kolstål med slitstark keramisk beläggning, fri från tillsatt PFOA, PFOS, bly och kadmium. En stekpanna perfekt för asiatisk mat eller pasta!Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion

Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. .

Wokpannor från andra varumärken

Upp till 46% rabatt
Jamie Oliver - Jamie Oliver Wokpanna Tefal Cook

Wokpannor från Jamie Oliver

Missa inga bra priser på Wokpannor från Jamie Oliver.
Upp till 40% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Wokpanna Keramiskt Stål 32 cm

Wokpannor från Eva Solo

Missa inga bra priser på Wokpannor från Eva Solo.
Upp till 40% rabatt
GreenPan - Premiere Wokpanna med handtag 30 cm

Wokpannor från GreenPan

Missa inga bra priser på Wokpannor från GreenPan.
Upp till 30% rabatt
Smeg - Smeg 50

Wokpannor från Smeg

Här har vi samlat Wokpannor från Smeg.
Upp till 30% rabatt
Ronneby Bruk - Ultra Light Original Wokpanna Lättgjutjärn 30 cm

Wokpannor från Ronneby Bruk

Utforska allt inom Wokpannor från Ronneby Bruk.
Upp till 25% rabatt
de Buyer - Mineral B Element Paellapanna 32 cm

Wokpannor från de Buyer

Här har vi samlat Wokpannor från de Buyer.

Se gärna också

Ronneby Bruk - Ultra Light Original Wokpanna Lättgjutjärn 30 cm -30%

Ultra Light Original Wokpanna är en wokpanna i lättgjutjärn från Ronneby Bruk som är perfekt för att bjuda vänner och familj på wok. Formen på pannan gör det enkelt att kasta runt grönsakerna och köttet för en perfekt wok. Wokpannan är förinstekt med rapsolja och ger en vacker stekyta, samt blir bara bättre och bättre ju mer den används. Med sitt outslitliga material är pannan perfekt för professionella kök som hemmakockar.

Ultra Light Original är kok och stekkärl i "lättviktsgjutjärn", ett utmärkt val för dig som föredrar gjutjärn men vill ha ett lätthanterligt alternativ. Tack vare sin tunna konstruktion har dem en behaglig vikt men med samma fantastiska egenskaper som vanliga gjutjärnskärl. Stekytan är virvelslipad med bättre och jämnare fördelning av värme. Dem rostfria handtagen ger ett bekvämt och säkert grepp med sitt silikoninlägg och tål ugn upp till 220ºC.

Ronneby Bruk skapar förutsättningar för enkel och naturlig matlagning med gedigna produkter i högsta kvalitet. Den svarta lättskötta ytan på gjutjärnsprodukterna är resultatet av deras unika ytbehandling med vegetabilisk olja i hög temperatur. Det genuina vackra och traditionella gjutjärnet passar lika bra i det rustika ”lantköket” som för en elegant dukning med ”silver och kristall”. Med flitig användning blir produkterna från Ronneby Bruk bara bättre och vackrare med åren, och med lite kärleksfull omvårdnad kommer de att kunna användas och gå i arv i flera generationer. Gjutjärn är ett naturligt material och kan återvinnas till 100%

Ronneby Bruk Ultra Light Original Wokpanna Lättgjutjärn är 30 cm i diameter och har en total längd inklusive handtag på 55,5 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023