Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Vitlökspress 20 cm

-17%

Beställ Zwilling - Pro Vitlökspress 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Pro Vitlökspress 20 cm inom kategorin Vitlökspressar.

Produktinformation

Vitlökspress ur Zwillings serie Pro, som enkelt pressar vitlöksklyftor utan ansträngning. Pressen har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även hål i handtaget så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Elevate Ägg Slickepott

Slickepott från Joseph & Joseph som är utformad för att vara idealisk för olika äggrätter, som omeletter, äggröra och stekt ägg. Slickepottens huvud är gjort av värmetåligt silikon som tål temperaturer upp till 270°C. Slickepotten har även en smart utformning som gör att den kan ställas på ett plant underlag utan att tånghuvudet kommer i kontakt med underlaget, samt ett praktisk hål för enkel upphängning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix