Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Zwilling Pro Ballongvisp 28 cm


Jämför produkt Zwilling - Zwilling Pro Ballongvisp 28 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Pro Ballongvisp 28 cm i kategorin Vispar här hos oss.

Produktinformation

Stor ballongvisp ur Zwillings serie Pro, perfekt då du snabbt och smidigt vill vispa grädde eller slå en majonnäs. Vispen har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Ballongvisp Bioplast

Ballongvispen är ett måste i varje kök och denna kommer från Anders Petters serie Backaryd, tillverkad av biobaserad plast. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

Ballongvispen plockar du fram när du vill ha in mycket luft i smeten när du ska göra en sockerkakssmet eller för äggvitorna när du vispar en god maräng.

Handtaget i denna ballongvisp är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrörsplast förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. Själva vispdelen är tillverkat av rostfritt stål.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Vispen är bekväm att jobba med och i änden sitter ett upphängningshål, så du kan hänga upp den när du vispat klart.
br>Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Detta bra val för miljön och vår framtid samtidigt som det ger glädje i matlagningen och är dekorativa.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix