Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Primeline Visp Nylon

Beställ Gefu - Primeline Visp Nylon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Primeline Visp Nylon inom kategorin Vispar.

Produktinformation

Denna visp från tyska Gefu är mycket mångsidig till det mesta som ska vispas i köket. Gräddsåser, skummande äggvitor, pannkakssmet och mycket mer.

Ligger skönt i handen med sitt ergonomiska handtag och är perfekt för användning i belagda skålar och kokkärl då den med sin vispdel i nylon inte repar. Värmetålig upp till 210 °C .

Se gärna också

Rösle - Ballongvisp Stål 14 trådar 27 cm -27%

Ballongvisp i rostfritt stål med 14 trådar, från tyska familjeföretaget Rösle. Bredden mellan de fina trådarna gör vispen lämplig för vispning av exempelvis pannkaksmet, grädde, såser och soppor. Det smala handtaget ligger bra i handen och gör arbetet enkelt. Tål att användas i temperaturer upp till 260 °C.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Oljor

Oljor från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Thomas

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Gerbera

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter