Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Visp BIO 28 cm

Beställ GastroMax - Visp BIO 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Visp BIO 28 cm inom kategorin Vispar.

Produktinformation

GastroMax Visp BIO. Smakfullt designad visp med ett ordentligt handtag så att du får ett bra grepp när du vispar.

Se gärna också

Rosendahl - RÅ Visp 29 cm Thermo Ash/Gun Metallic -25%

RÅ Visp 29 cm är tillverkad av värmebehandlad ask, har ett stabilt grepp samt sju öglor i rostfritt stål med en slitstark, mörkt blågrå beläggning.

Köksredskapen i RÅ-serien har skapats i samarbete med den kända danska kocken Jesper Vollmer. Med sin mångåriga erfarenhet som professionell kock med bräsering, turnerande och smaksättning har han designat en rad användarvänliga produkter med bra grepp och perfekt vikt och balans för ditt bord och kök. RÅ-kollektionen, som har de bästa redskapen och ett enkelt nordiskt formspråk, har nu utökats med nya köksprodukter av högsta kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från By Rydéns

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Spode

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Kilner

Se alla produkter
Doftljus och doftpinnar

Doftljus och doftpinnar från Rory Dobner

Se alla produkter