Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Visp BIO 26,5 cm

Beställ GastroMax - Visp BIO 26,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Visp BIO 26,5 cm inom kategorin Vispar.

Produktinformation

GastroMax Visp BIO. Visp som kan användas i grytor med känslig beläggning.

Se gärna också

Rosendahl - RÅ Visp 29 cm Thermo Ash/Gun Metallic -25%

RÅ Visp 29 cm är tillverkad av värmebehandlad ask, har ett stabilt grepp samt sju öglor i rostfritt stål med en slitstark, mörkt blågrå beläggning.

Köksredskapen i RÅ-serien har skapats i samarbete med den kända danska kocken Jesper Vollmer. Med sin mångåriga erfarenhet som professionell kock med bräsering, turnerande och smaksättning har han designat en rad användarvänliga produkter med bra grepp och perfekt vikt och balans för ditt bord och kök. RÅ-kollektionen, som har de bästa redskapen och ett enkelt nordiskt formspråk, har nu utökats med nya köksprodukter av högsta kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Littlephant

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Lind DNA

Se alla produkter